Ingredienser
- 50 g smör
- 2 ägg
- 2 dl socker
- 3 dl vetemjöl
- 1 dl kokos
- 2 tsk bakpulver
- 1 tsk vaniljsocker
- 1 dl grädde
- Rivet skal från en apelsin
Gör så här:
- Smält smöret och låt svalna något.
- Vispa ägg och socker tills smeten blir vit och fluffig.
- Rör ned de torra ingredienserna.
- Tillsätt smöret och grädden och blanda väl.
- Häll i en smörad och bröad form.
- Grädda i mitten av ugnen i 175′C i cirka 35 minuter.
– – – – – – – – – –
Ingredients:
- 50 grams butter
- 2 eggs
- 200 ml sugar
- 300 ml plain flour
- 100 ml shredded coconut
- 10 ml baking powder
- 10 ml vanilla sugar
- 100 ml cream
- Zest from one orange
Directions:
- Melt the butter and let it cool.
- Beat eggs and sugar until white and fluffy.
- Incorporate the dry ingredients into the egg mixture.
- Add the butter and cream and stir well.
- Pour batter into a buttered and floured bundt cake pan.
- Bake in the middle of the oven at 175′C for 35 minutes.