Ingredienser:
- 300 g ägg
- 150 g strösocker
- 150 g vetemjöl
- 50 g smör
- 5 g bakpulver
- 15 g vaniljsocker
Gör så här:
- Väg upp alla ingredienser och sikta ned vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker i en skål.
- Vispa ägg och socker vitt och pösigt.
- Smält smöret på låg värme.
- Sikta ned mjölblandningen i äggsmeten under omrörning.
- Vänd ned smöret.
- Fördela i form klädd med bakplåtspapper och grädda i 180′C 20-25 minuter.
- Låt svalna.
– – – – – – – – – –
Ingredients:
- 300 g eggs
- 150 g sugar
- 150 g plain flour
- 50 g butter
- 5 g baking powder
- 15 g vanilla sugar
Directions:
- Sift together flour, baking powder and vanilla sugar.
- Whisk egg and sugar until white and puffy.
- Melt the butter on low heat.
- Carefully add the flour mixture into the egg batter.
- Add the butter.
- Put into a cake pan lined with parchment paper.
- Bake at 180′C for 20-25 minutes.
- Cool