Bananparfait / Banana parfait

Ingredienser:

  • 3 äggulor
  • 0,5 dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 dl grädde
  • 1-2 bananer

Gör så här:

  1. Vispa äggulor, strösocker och vaniljsocker pösigt.
  2. Vispa grädden löst och vänd ned i äggsmeten.
  3. Mosa bananerna och rör ned i smeten.
  4. Fyll formar och frys.

– – – – – – – – – –

Ingredients:

  • 3 egg yolks
  • 50 ml caster sugar
  • 1 tsp vanilla sugar
  • 200 ml heavy cream
  • 1-2 bananas

Directions:

  1. Whisk egg yolks, sugar and vanilla sugar fluffy.
  2. Whipp cream and fold into the egg batter.
  3. Mash bananas and fold into the batter.
  4. Fill molds and freeze.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *