Chokladglaze

Ingredienser:

  • 200g grädde
  • 45g glukos
  • 180g mörk choklad

Gör så här:

  1. Koka upp grädden och glukosen
  2. Slå vätskan över chokladen och rör om tills allt smält
  3. Låt svalna till ca 28 grader
  4. Häll över frusen tårta eller bakelser och låt rinna av

4 Kommentarer

  1. Nina
    augusti 6, 2015 / 4:30 f m

    Hej!
    Den här glazen låter toppen. Men när det står glukos är det då glukossirap?
    Mvh
    Nina

  2. Malektha
    december 27, 2015 / 8:16 e m

    Hej,
    måste tårtan vara frusen eller räcker det om den stått i kylen i ca 2 timmar?
    Jag tänkte ha den över mousse nämligen.

    Mvh
    M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *