Citronsmörkräm / Lemon buttercream

Ingredienser:

  • 225 g osaltat, mjukt smör
  • 19 dl florsocker
  • 1,25 dl citronjuice
  • 1 tsk citronskal

Gör så här:

  1. Vispa smör, hälften av sockret, citronjuicen och citronskalet krämigt.
  2. Vispa i resten av florsockret, lite i taget.

Receptet är en modifierad variant av Magnolia Bakery’s Lemon Buttercream

– – – – – – – – – –

Ingredients:

  • 225 g unsalted, soft butter
  • 1900 ml icing sugar
  • 125 ml lemon juice
  • 1 tsp lemon zest

Directions:

  1. Cream butter, half of the sugar, lemonjuice and lemon zest together.
  2. Add the rest of the sugar, a little at a time.

The recipe is an adapted version of Magnolia Bakery’s Lemon Buttercream

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *