Ingredienser:
- 4 ägg
- 2 dl strösocker
- 400 g färskost
- 2 tsk vaniljsocker
- 4 dl vispgrädde
- 6-12 st digestivekex
Gör så här:
- Smula ned digestivekex i botten på en springform.
- Separera äggulorna från vitorna och lägg dem i varsin skål.
- Vispa äggulorna och sockret vitt och fluffigt.
- Blanda ned färskost och vaniljsocker i smeten.
- Vispa grädden hårt och vänd ned i smeten.
- Vispa äggvitan hårt och vänd ned i smeten.
- Häll smeten i springformen och ställ i frysen över natten.
– – – – – – – – – –
Ingredients
- 4 eggs
- 200 ml caster sugar
- 200 g cream cheese
- 2 tsp vanilla sugar
- 400 ml heavy cream
- 6-12 digestive crackers
Directions:
- Crumble crackers inte the bottom of a springform pan.
- Separate yolks from egg whites and put whites in one bowl and yolks in one bowl.
- Beat eggyolks and sugar until white and fluffy.
- Add cream cheese and vanilla sugar to batter.
- Whip cream to hard peaks and fold into batter.
- Beat egg whited to hard peaks and fold into batter.
- Pour into pan and put into freezer over night.