Hallonparfait / Raspberry parfait

Ingredienser:

  • 3 äggulor
  • 0,5 dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 dl grädde
  • 125 g hallon
  • 0,5 dl florsocker

Gör så här:

  1. Vispa äggulor, strösocker och vaniljsocker pösigt.
  2. Vispa grädden löst och vänd ned i äggsmeten.
  3. Mixa florsocker och hallon.
  4. Vänd ned hallonpurén i smeten.
  5. Fyll formar och frys.

– – – – – – – – – –

Ingredients:

  • 3 egg yolks
  • 50 ml caster sugar
  • 1 tsp vanilla sugar
  • 200 ml heavy cream
  • 125 g raspberries
  • 50 ml icing sugar

Directions:

  1. Whisk egg yolks, sugar and vanilla sugar fluffy.
  2. Whipp cream and fold into the egg batter.
  3. Mix raspberries and icing sugar.
  4. Add raspberry purée into batter.
  5. Fill molds and freeze.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *