Mangoparfait / Mango parfait

Ingredienser:

  • 3 äggulor
  • 0,5 dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 dl grädde
  • 125 g mango

Gör så här:

  1. Vispa äggulor, strösocker och vaniljsocker pösigt.
  2. Vispa grädden löst och vänd ned i äggsmeten.
  3. Mixa mangon till en puré.
  4. Vänd ned mangopurén i smeten.
  5. Fyll formar och frys.

– – – – – – – – – –

Ingredients:

  • 3 egg yolks
  • 50 ml caster sugar
  • 1 tsp vanilla sugar
  • 200 ml heavy cream
  • 125 g mango

Directions:

  1. Whisk egg yolks, sugar and vanilla sugar fluffy.
  2. Whipp cream and fold into the egg batter.
  3. Purée the mango and fold into the batter.
  4. Fill molds and freeze.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *