Rospanacotta / Rose panacotta

Ingredienser:

  • 3 gelatinblad
  • 5 dl grädde
  • 0,5 dl socker
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 msk rosvatten

Gör så här:

  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
  2. Koka upp grädde, socker, rosvatten och vaniljsocker.
  3. Ta av från värmen och rör ned geltinbladen.
  4. Häll upp i glas eller formar och ställ i kylen.

– – – – – – – – – –

Ingredients:

  • 3 gelatin sheets
  • 500 ml heavy cream
  • 50 ml caster sugar
  • 1 tbs vanilla sugar
  • 1 tbs rosewater

Directions:

  1. Put gelatin sheets in cold water
  2. Bring cream, sugar, rosewater and vanilla sugar to the boil.
  3. Remove from heat and add gelatin sheets. Stir well.
  4. Pour into glasses or molds and put into freezer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *