Ingredienser
- 6,5 dl mjöl
- 225g rumsvarmt smör
- 4 ägg
- 4,75 dl socker
- Knappt 2,25 dl grädde
- 1 tsk vaniljsocker
- 1 tsk bakpulver
Gör så här:
- Vispa smör och socker vitt och fluffigt
- Tillsätt ett ägg, vispa tills det blivit ordentligt inblandat.
- Upprepa med resten av äggen.
- Blanda de torra ingredienserna i en skål, tillsätt 1/3 i äggblandningen och blanda väl.
- Blanda i hälften av grädden.
- Rör ned ytterligare 1/3 av de torra ingredienserna och blanda väl.
- Blanda i resterande del av grädden.
- Rör ned återstående del av de torra ingredienserna och blanda väl.
- Fördela i 24 cupcakeformar.
- Grädda i mitten av ugnen i 175′C i 20-30 minuter.
- Låt svalna och dekorera sedan.
Receptet är en modifierad variant av Magnolia Bakery’s Vanilla Cupcakes
– – – – – – – – – –
Ingredients:
- 650 ml plain flour
- 225 grams soft butter
- 4 eggs
- 475 ml sugar
- 225 ml cream
- 5 ml vanilla sugar
- 5 ml baking powdered
Directions:
- Cream butter and sugar until white and fluffy.
- Add one egg at a time, making sure to incorporate it fully before adding another egg.
- Mix the dry ingredients in a bowl. Add 1/3 in the egg mix and incorporate well.
- Add half of the cream.
- Add another 1/3 of the dry ingredients and mix.
- Stir in the rest of the cream.
- Add the last part of the dry ingredients and make sure to incorporate it well.
- Divide into 24 cupcake baking cups.
- Bake in the middle of the oven at 175′C for 20-30 minuter.
- Let cool before frosting.
The recipe is a modified version of Magnolia Bakery’s Vanilla Cupcakes