Vit chokladpanacotta / White chocolate panacotta

Ingredienser:

  • 3 gelatinblad
  • 5 dl grädde
  • 0,5 dl socker
  • 1 msk vaniljsocker
  • 100 g vit choklad

Gör så här:

  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
  2. Koka upp grädde, socker, choklad och vaniljsocker. (Chokladen kommer att smälta samman med grädden.)
  3. Ta av från värmen och rör ned geltinbladen.
  4. Häll upp i glas eller formar och ställ i kylen.

– – – – – – – – – –

Ingredients:

  • 3 gelatin sheets
  • 500 ml heavy cream
  • 50 ml caster sugar
  • 1 tbs vanilla sugar
  • 100 g white chocolate

Directions:

  1. Put gelatin sheets in cold water
  2. Bring cream, sugar, chocolate and vanilla sugar to the boil. (The chocolate will melt before the batter begins to boil.)
  3. Remove from heat and add gelatin sheets. Stir well.
  4. Pour into glasses or molds and put into freezer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *